כריכי גלידה בטעם מנטה
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם מלח, קרם קרטון, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות ו-10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. מתכונים דומים: כריכי גלידת מנטה מיני, מנטה-כריכי גלידת שוקולד, ו כריכי גלידת שוקולד ומנטה.
הוראות
קו מחבת כיכר 7x3x2 אינץ ' עם ניילון נצמד. כפית גלידה לתוך קערה גדולה.
תן לעמוד במשך 10 דקות כדי לרכך מעט. מערבבים בברים אפיית קליפת מנטה קצוצים ghirardelli®.
מעבירים גלידה למחבת הלחם המוכן. לכסות ולחזור למקפיא על 2 שעות או עד המשרד. כאשר המשרד, להסיר מחבת לעטוף בניילון נצמד. תקפא בן לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות f. גריז תחתון ו 1/2 אינץ 'עד הצדדים של שני מחבתות כיכר 7x3x2 אינץ'; להפריש. במעבד מזון או בלנדר, לעבד או למזג את 1/2 כוס Ghirardelli 60% קקאו מריר שבבי אפיית שוקולד עד קצוץ דק מאוד (לא overprocess או השוקולד יתחיל להמס); להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר חום, סודה לשתיה ומלח; מכים עד לשלב, מגרדים את הקערה מדי פעם. הכה בביצה ווניל עד בשילוב. מקציפים את השוקולד הקצוץ דק. הכה בשמנת חמוצה. הכה בכמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול עם המיקסר. מערבבים בכל קמח שנותר עם מרית או כף עץ.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות כיכר מוכן.
אופים במשך 40 דקות או עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לקבלת חיתוך קל יותר, לעטוף בניילון נצמד ולתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
צ ' יל שני מגשים קטנים. חותכים כל קציץ עוגיות ל -16 פרוסות דקות.
הסר גלידה מן המקפיא לחתוך במהירות לתוך 16 פרוסות.
מניחים פרוסת גלידה בין שתי פרוסות של עוגייה.
מניחים כריכים על מגשים קרים. להקפיא לפחות 30 דקות. עבודה עם חצי בכל פעם, לקצץ קרום מכל כריך.
מניחים מיני כריכים במיכל מקפיא פלסטיק. לכסות להקפיא עד 3 ימים.
רגע לפני ההגשה, להכין ציפוי. בסיר קטן, להביא שמנת הקצפה רק לרתיחה על חום בינוני.
להוסיף 3/4 כוס גירארדלי 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד חלקה. מגניב במשך 15 דקות.
הסר כריכי גלידה מהמקפיא. למעלה כל כריך עם 1 של ציפוי כפית. תיהנו מיד.