כריכי גלידה עוגת גזר
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 481 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם allspice, סוכר חום, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-398 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח מחבת כיכר בגודל סטנדרטי, בצד.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, allspice ומלח בקערת ערבוב בינונית ו לטאטא או לנפות לשלב, להפריש.
מניחים ביצים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערה בינונית ערבוב אם באמצעות מערבל כף יד. שוט על המהירות הגבוהה ביותר עד אור ורך, על 5 דקות. מהירות נמוכה יותר מעט לאט לטפטף בשמן. מהירות נמוכה יותר בינוני בהדרגה להוסיף סוכרים, לחזור למהירות הגבוהה ביותר כדי לשבור את כל נתחים של סוכר חום. מהירות מערבל נמוכה יותר בינוני רסס בחמאה.
כבה את המיקסר והוסף תערובת יבשה בבת אחת, ואז לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. כבה את המיקסר וקפל גזר, ואז לגרד למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 דקות, ואז להסתובב ולאפות עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות יותר. העוגה תהיה רכה מאוד.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קיצוץ סביב קצה המחבת ולהפוך על מחבת מצופה קלף כדי להתקרר. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, לעטוף פלסטיק להקפיא לפחות 2 שעות.
לאחר העוגה קפוא מוצק, לקצץ קצה אחד עם סכין משונן. שישה עשר פרוסות בעובי 3 / 8 אינץ ' ולאחסן עטוף בקלילות במקפיא עד מוכן להרכיב כריכים.
עבור Semifreddo: קו מחבת כיכר עם ניילון לעטוף, להפריש. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, לשלב חלמונים ביצה, 1/4 כוס הסוכר, תמצית וניל. שוט במהירות גבוהה עד ריבוני עבה. עם מיקסר פועל על נמוך, בהדרגה להוסיף את גבינת שמנת, שילוב יסודי בין כל תוספת.
העברה לקערה ערבוב בינוני ביסודיות לנקות ולייבש את הקערה ואת מצורף שוט לפני שתמשיך.
מניחים חלבוני ביצה ומלח בקערה מיקסר לעמוד. שוט על המקום השני לגבוה ביותר עד קצף, ואז לאט לאט לשפוך הנותרים 1/4 כוס סוכר לפנות למקום הגבוה ביותר, להצליף פסגות מבריק, נוקשה. מקפלים חצי מקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן לגרד תערובת גבינה לתוך מרנג הנותרים בזהירות לקפל עד חלקה.
תערובת עדיין צריך להיות אוורירי מאוד ריבוני. במהירות בעדינות לקפל צימוקים ואגוזים, ולאחר מכן לגרד מחבת מוכן לכסות את פני השטח בקלילות עם לעטוף פלסטיק. להקפיא לפחות 8 שעות או לילה, עד קפוא מוצק.
הסר שכבת משטח של פלסטיק לעטוף מ semifreddo. יש צלחת גדולה או קרש חיתוך מוכן. הפעל זרזיף של מים חמים מהברז והחזק את החצי פרדו לצדדים. להיזהר לא לקבל מים במחבת, בזהירות אבל במהירות להפעיל את המחבת מתחת למים, ואז להפוך semifreddo על צלחת או לוח. אם לא מוכן להרכיב כריכים, להשאיר פלסטיק על semifreddo ולשמור במקפיא עד מוכן.
הסר פלסטיק והשתמש בסכין חמה כדי לחתוך קצה משופע אחד, ולאחר מכן לחתוך לשמונה פרוסות 3/4 אינץ', מנגב את הסכין עם מגבת לחה חמה בין חתכים. גזור עד 2 אינץ ' גבוה אם semifreddo שלך יצא גבוה במיוחד. כריך כל חתיכת חצי-פרדו בין שתי חתיכות עוגה לעטוף בנפרד פלסטיק. חנות במקפיא עד 2 שבועות.