קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחאקיץ
מגזין

כריכי גלידה עוגת גזר

כריכי גלידה עוגת גזר
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 481 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם allspice, סוכר חום, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-398 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח מחבת כיכר בגודל סטנדרטי, בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, allspice ומלח בקערת ערבוב בינונית ו לטאטא או לנפות לשלב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים ביצים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערה בינונית ערבוב אם באמצעות מערבל כף יד. שוט על המהירות הגבוהה ביותר עד אור ורך, על 5 דקות. מהירות נמוכה יותר מעט לאט לטפטף בשמן. מהירות נמוכה יותר בינוני בהדרגה להוסיף סוכרים, לחזור למהירות הגבוהה ביותר כדי לשבור את כל נתחים של סוכר חום. מהירות מערבל נמוכה יותר בינוני רסס בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
כבה את המיקסר והוסף תערובת יבשה בבת אחת, ואז לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. כבה את המיקסר וקפל גזר, ואז לגרד למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים במשך 30 דקות, ואז להסתובב ולאפות עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות יותר. העוגה תהיה רכה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קיצוץ סביב קצה המחבת ולהפוך על מחבת מצופה קלף כדי להתקרר. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, לעטוף פלסטיק להקפיא לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר העוגה קפוא מוצק, לקצץ קצה אחד עם סכין משונן. שישה עשר פרוסות בעובי 3 / 8 אינץ ' ולאחסן עטוף בקלילות במקפיא עד מוכן להרכיב כריכים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
עבור Semifreddo: קו מחבת כיכר עם ניילון לעטוף, להפריש. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, לשלב חלמונים ביצה, 1/4 כוס הסוכר, תמצית וניל. שוט במהירות גבוהה עד ריבוני עבה. עם מיקסר פועל על נמוך, בהדרגה להוסיף את גבינת שמנת, שילוב יסודי בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
העברה לקערה ערבוב בינוני ביסודיות לנקות ולייבש את הקערה ואת מצורף שוט לפני שתמשיך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
מניחים חלבוני ביצה ומלח בקערה מיקסר לעמוד. שוט על המקום השני לגבוה ביותר עד קצף, ואז לאט לאט לשפוך הנותרים 1/4 כוס סוכר לפנות למקום הגבוה ביותר, להצליף פסגות מבריק, נוקשה. מקפלים חצי מקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן לגרד תערובת גבינה לתוך מרנג הנותרים בזהירות לקפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
תערובת עדיין צריך להיות אוורירי מאוד ריבוני. במהירות בעדינות לקפל צימוקים ואגוזים, ולאחר מכן לגרד מחבת מוכן לכסות את פני השטח בקלילות עם לעטוף פלסטיק. להקפיא לפחות 8 שעות או לילה, עד קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר שכבת משטח של פלסטיק לעטוף מ semifreddo. יש צלחת גדולה או קרש חיתוך מוכן. הפעל זרזיף של מים חמים מהברז והחזק את החצי פרדו לצדדים. להיזהר לא לקבל מים במחבת, בזהירות אבל במהירות להפעיל את המחבת מתחת למים, ואז להפוך semifreddo על צלחת או לוח. אם לא מוכן להרכיב כריכים, להשאיר פלסטיק על semifreddo ולשמור במקפיא עד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר פלסטיק והשתמש בסכין חמה כדי לחתוך קצה משופע אחד, ולאחר מכן לחתוך לשמונה פרוסות 3/4 אינץ', מנגב את הסכין עם מגבת לחה חמה בין חתכים. גזור עד 2 אינץ ' גבוה אם semifreddo שלך יצא גבוה במיוחד. כריך כל חתיכת חצי-פרדו בין שתי חתיכות עוגה לעטוף בנפרד פלסטיק. חנות במקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד