כריכי גלידה קלאסיים
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, חלמונים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על 13 אינץ ' מחבת עם נייר קלף, המאפשר לנייר לעקוף את הצדדים. לחץ על גלידה למחבת וחלק עליון. להקפיא עד מוצק, לפחות שעה אחת.
התאם את מתלה התנור למיקום עליון-אמצעי ותחתון-אמצעי וחמם מראש תנור ל-350°f. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. לנפות קמח, קקאו, ומלח לקערה בינונית; להפריש.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, קרם סוכר עם חמאה על מהירות בינונית עד בשילוב מעט מואר, על 1 דקה.
מערבבים בחלמונים ואז וניל.
מערבבים בתערובת יבשה עד רק בשילוב. מחלקים את הבצק ל-2 חתיכות ומטפחים כל חתיכה לריבוע של 5 אינץ', עוטפים בניילון נצמד, ומקררים עד לתאגיד, כ-30 דקות.
על משטח מקומח קלות ועבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, מגלגלים בצק לתוך 8 אינץ 'על ידי מלבן 12 אינץ'. לאורך הצד הארוך, השתמש בסרגל כדי לחתוך לאורכים 2 אינץ ' (אתה צריך 6 חתיכות).
חותכים כל אורך לשניים, יצירת 12 עוגיות 4x2 אינץ'. השתמש במרית שטוחה כדי למקם עוגיות על מחבתות מוכנות. באמצעות קצה מחודד של מדחום, לתקוע כ -15 חורים לעוגיות.
אופים עד עוגיות המשרד, על 10-12 דקות, מסתובב מחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה. מגניב לגמרי.
הסר גלידה מחבת לקצץ את הקצוות כדי להפוך מלבן מסודר. באמצעות אותה טכניקה כמו עם הבצק, לחתוך את הגלידה לתוך 12 4 על ידי מלבנים 2 אינץ'. כריך הגלידה עם העוגיות. לעטוף ולאחסן לילה כדי לרכך, או לשרת באופן מיידי.