כריכי גלידת בננה קפואה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חטיפי שוקולד-טופי, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, גלידה bananan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-8 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו גלידות באננן קפואות, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו כריכי בננה קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
טופס בצק עוגיות לתוך 12 כדורים בגודל שווה ומניחים על תבנית אפייה ungreased.
אופים במשך 16 עד 18 דקות עד השחמה קלה סביב הקצוות. מגניב במשך 10 דקות.
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 20 דקות.
בקערה קטנה, לזרוק יחד את שבבי שוקולד ושמן.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ -3 עד 5 דקות.
מורחים את השוקולד המומס על גבי 6 של עוגיות מקורר.
מניחים על קלף או על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
מפזרים את השוקולד-טופי חתיכות ממתקים על גבי שוקולד נמס.
מניחים את העוגיות שנותרו, שטוח בצד למעלה, על אותו גיליון אפייה. מסדרים את פרוסות הבננה בשכבה אחת בצד השטוח של שאר העוגיות. הקפיאו את כל העוגיות למשך 45 עד 60 דקות עד שהשוקולד יקפא ופרוסות הבננה יקפאו.
באמצעות סקופ גלידה, לגרוף על 1/3 כוס גלידה מרוכך על גבי בננות קפואות.
מניחים עוגייה מצופה שוקולד על גבי ולחץ בעדינות כדי ליצור כריך. חזור עם שאר הגלידה והעוגיות. להקפיא במשך 3 עד 4 שעות עד המשרד.