כריכי דגים בפירורי לחם עם רוטב טרטר מנטה-Caper עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 499 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, panko, בצל וידאליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/8 כפית פלפל. תניח בצד את רוטב הטרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מורחים על 4 כפיות תערובת מנטה על המחצית התחתונה של כל לחמניה. למעלה כל אחד עם פילה דגים 1. מסדרים בצל באופן שווה על פני דגים; למעלה עם 2 פרוסות עגבניות וחצי העליון של לחמניה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.