כריכי הודו קלויים, ברי ותפוחים
כריכי הודו קלויים, ברי ותפוחים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך הודו קלוי, חמאה, גבינת ברי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה תפוחים כקינוח. נסו כריכי הודו וברי קלויים, כריכי עוף עם ברי, תפוח סמית מגולח סבתא ודיג'ון-הפחתת בלסמי על חלה קלויה, ו כריכי פיתה הודו עם ברי, פקאן ובית (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם 1/2 כף. חמאה.
מורחים את הצד השני של 2 פרוסות לחם עם 1/2 כף. חמאת תפוחים כל אחד; מעל כל אחד עם חצי טורקיה, ברי, ארוגולה, ואז כמה פרוסות תפוח.
מורחים את הצדדים החשופים של הנותרים 2 פרוסות לחם עם חמאת תפוחים הנותרים, ואז מניחים על כריכים, בצד חמאה למעלה.
שים כריך 1 במחבת בינונית ומבשל, מכוסה, מעל חום בינוני עד חום זהוב בתחתית, 3 עד 4 דקות. הפוך כריך ולהמשיך לבשל עד גבינה הוא נמס מעט הצד השני הוא חום זהוב, 3 עד 4 דקות יותר. חזור עם כריך שנותר.
מגישים כריכים עם פרוסות תפוח שנותרו.