כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בשר בקר, מרק בקר מרוכז, לחמניות כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי, כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, ו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים.
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
שים בקר בתנור. בקערה קטנה, לערבב מרק יבש מרק מרק; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
שומן דל שומן מנוזל בתנור.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
חותכים בשר בקר על פני תבואה לפרוסות דקות או לגרוס בשר.
כדי לשרת, לחתוך כל באגט במחצית אופקית. מלא בגטים עם בשר בקר; לחתוך חצייה לשניים.
מגישים עם מרק לטבילה. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.