כריכי טונה בגריל ופרובולונה עם סלסה ורדה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שום, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: כריכי בשר בקר בגריל ופרובולונה, פרובולונה בגריל, כריכי ביצה ופנצ'טה, ו פרובולונה בגריל, כריכי ביצה ופנצ'טה.
הוראות
מחממים פאניני או מכבש כריך על פי הוראות היצרנים. (לחלופין, מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה.) בעוד העיתונות הוא חימום, לשלב את הפטרוזיליה, 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, צלפים, שום, אנשובי, וכמה טחינה של פלפל בבלנדר תערובת עד חלקה.
תניח את הגבינה על תחתית הפוקצ ' ה. כפית את הטונה על הגבינה.
מורחים כמה סלסה ורדה על החלק הפנימי של הפוקצ ' ה ולשים את צמרות על הצד סלסה ורדה כריכים למטה.
מברישים את שני הצדדים של הכריכים עם 2 כפית הנותרים. שמן.
שים את הסנדוויצ ' ים על הצד של רוטב סלסה ורדה למעלה, משוך את החלק העליון למטה, ומבשלים עד להשחמה ופריך והגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות, תלוי כמה חם המכונה שלך. (אם משתמשים במחבת גריל, לשים מחבת כבדה על גבי הכריכים ומבשלים, הופך את הכריכים מעל פעם אחת.) להסיר בזהירות מן העיתונות לשרת. הגשת הצעות הכריכים ללכת בצורה מושלמת עם סלט ריחני. סלט טריארוג ' ולאאנד שומר עם תפוז ותלבושות זרעי שומר ואגוזי לוז קלויים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות