כריכי מחמצת ממולאים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכי מחמצת ממולאים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 405 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, אבקת צ'ילי, צ' ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי ירקות מחמצת, כריכי עוף מחמצת, ו כריכי מחמצת חזיר ופונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב העגבניות, הצ 'ילי, הפטריות, אבקת הצ' ילי, הזיתים ומלח השום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות או עד לחימום.
מוסיפים גבינה; מבשלים ומערבבים עד להמסה.
חותכים 1/4 פנימה. את החלק העליון של כל רול; להפריש. חלול בזהירות את תחתית הגליל והשאיר 1/4 אינץ'. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר). ממלאים כל גליל בערך 1/2 כוס תערובת בשר. החלף צמרות לחם.
עוטפים בנפרד ארבעה כריכים בחוזקה בנייר כסף; להקפיא עד 3 חודשים.
מניחים את הכריכים שנותרו על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד לחימום.
כדי להשתמש כריכים קפואים: להפשיר במקרר בן לילה.
מניחים כריכים עטופים בנייר כסף על ניירות אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.