חזה עוף ממולא ריקוטה ותרד
ניתן להכין את המתכון של חזה עוף ממולא ריקוטן ותרד תוך שעה ו-15 דקות בערך . בתוספת זו יש 608 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 157 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח ופלפל, תרד, רוטב עגבניות ובזיליקום וגבינת ריקוטה. עם ציון של 94% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף ממולא ריקוטה , חזה עוף ממולא בריקוטה ושינקן , וחזה עוף ממולאים ריקוטה, פטריות ועשבי תיבול .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל לפי הטעם. חריץ פתוח בצד למילוי; לְהַפְרִישׁ.
בקערה בינונית מערבבים את הריקוטה, התרד, השום, הביצים ו-3/4 מהגבינה.
מערבבים היטב וממלאים כל חזה ב-1/4 מהתערובת; מאבטחים בעזרת קיסמים ומניחים חזה ממולאים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב על הכל ומפזרים את יתרת הגבינה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 45 עד 60 דקות, או עד שהעוף מבושל והמיצים מתבהרים.