קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כריכי סטייק קולב עם צ'ילה-מאיו ליים

כריכי סטייק קולב עם צ'ילה-מאיו ליים
סנדוויצ'ים סטייק קולב עם מאיו צ' ילה-ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1026 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.52 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם ארוגולה קלה, שיני שום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו כריכי סטייק קולב עם צ'ילה-מאיו ליים, צ'ילה-סטייק קולב מזוגג, ו סטייק קולב מגורד ליים-קארי עם צ'אטני מלפפון טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני (350 עד 450). בתבנית אפייה בינונית מקציפים יחד רוטב סויה, שמן, שלושת רבעי שום, הסוכר החום, 1 כף. אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, ו 1 כף. מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
כמוןכמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
מקציףמקציף
2
מוסיפים סטייק ופונים למעיל במרינדה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
3
שלב מיונז, כוסברה, בצל ירוק, ג ' לפאו, ושאר 1 כפית. אבקת צ ' ילי, 1 כף. מיץ ליים, ושום שנותר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מקציפים לתערובת ואז מצננים.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
שמן בישול באח, באמצעות מלקחיים ו צרור של מגבות נייר משומן. להרים סטייק מן המרינדה. גריל סטייק ופלפל עם מכסה כלפי מטה, הופכים לפי הצורך, עד להופעת סימני הגריל והסטייק נעשה כמו שאתה אוהב, 7 עד 10 דקות בסך הכל לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
6
מעבירים לפלטה. פלפל פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
7
מורחים את החלק הפנימי של הלחם עם חצי מאיו ומפזרים ארוגולה בתחתית. פורסים דק סטייק על פני התבואה, ואז מסדרים מעל ארוגולה, מוסיפים מיצי בשר אם תרצו. למעלה עם פלפל, בצל אדום, ולחם העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
ארוגולהארוגולה
פלפלפלפל
דגניםדגנים
לחםלחם
סטייק.סטייק.
מיונזמיונז
בשרבשר
8
חותכים ל -4 כריכים.
9
מגישים את שארית המאיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו חתימה דריוש. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו חתימת דריוש
מרלו חתימת דריוש
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון ופצח גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק