כריכי סלט עוף צלוי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 65 גרם חלבון, 78 גרם שומן, ובסך הכל של 1148 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, שאלוט, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף וחמוציות צלויים, כריכי רוסטביף עם סלט שעועית לבנה, ו כריכי סלט עוף.
הוראות
1
צולים את העוף: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.שוטפים את העוף ומייבשים; מתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל שחור. ממלאים את חצי הלימון וענפי העשבים בתוך החלל, ואז מניחים את העוף בתבנית אפייה. צולים עד חום זהוב בכל רחבי מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות פרנהייט, על 1 שעה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
הסר וזורק את העור, ואז משוך את הבשר מהעצמות וקוצץ או קרע לחתיכות בגודל ביס; מקררים, מכוסים, עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
שלב את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל בקערה גדולה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים בקושי (אל תתנו לקערה לגעת במים). מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהם חמים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוציאים את הקערה מהתבנית ומזלפים בהדרגה את השמן הצמחי, תוך הקצפה עד לקבלת סמיך וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להקציף 1 כף מים, הקאיין ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב