קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

כריכי סלט עוף צלוי

כריכי סלט עוף צלוי
כריכי סלט עוף צלוי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 65 גרם חלבון, 78 גרם שומן, ובסך הכל של 1148 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, שאלוט, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף וחמוציות צלויים, כריכי רוסטביף עם סלט שעועית לבנה, ו כריכי סלט עוף.

הוראות

1
צולים את העוף: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.שוטפים את העוף ומייבשים; מתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל שחור. ממלאים את חצי הלימון וענפי העשבים בתוך החלל, ואז מניחים את העוף בתבנית אפייה. צולים עד חום זהוב בכל רחבי מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות פרנהייט, על 1 שעה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הסר וזורק את העור, ואז משוך את הבשר מהעצמות וקוצץ או קרע לחתיכות בגודל ביס; מקררים, מכוסים, עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
שלב את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל בקערה גדולה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים בקושי (אל תתנו לקערה לגעת במים). מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהם חמים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוציאים את הקערה מהתבנית ומזלפים בהדרגה את השמן הצמחי, תוך הקצפה עד לקבלת סמיך וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להקציף 1 כף מים, הקאיין ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מוסיפים למיונז המוכן את הסלרי והעלים, השאלוט, הפטרוזיליה, העירית, הטרגון והעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2
מוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. שולפים מעט מהלחם מבפנים של הבגטים, ואז ממלאים בסלט העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בגטבגט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
חותכים לכריכים; מגישים עם צ ' יפס תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
4
צילום: קון פולוס