מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 800 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סוכר, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו כריכי עוגיות מולסה, תערובת עוגיות מולסה, ו קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
קרם יחד את הסוכר והחמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
אופים 4 דקות, ואז מסובבים את דף העוגיות ואז אופים עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים את העוגיות האפויות מהתנור ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
השתמש בחותך טבעות בגודל 4 אינץ ' כדי לחתוך טבעות של סמיפרדו קרמל בייקון והניח על עוגיה. ואז מוסיפים את הבייקון המתפורר והכריך עם עוגיה נוספת להכנת כריכי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
כריכי גלידה
חתיכות בייקון אמיתיות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
11
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות. מניחים בצד להתקרר במקרר. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החלבונים על נמוך עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לבינונית והוסיפו לאט 3/4 כוס סוכר. שוט לפסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
בינתיים, מתחילים להקציף את החלמונים במהירות בינונית. מוסיפים לאט את שומן הבייקון כשהחלמונים מתחילים לעלות בנפח. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת הסוכר ו 1/2 כוס מים על אש בינונית-גבוהה. אפשר לתערובת הסוכר להתבשל עד שהיא מגיעה ל 245 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מסירים את הסוכר מהאש וזורמים לאט לאט לשילוב עם תערובת החלמונים המוקצפת. מקציפים את תערובת החלמונים עד שהיא משולשת בנפח ומתקררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
14
לאחר כל שלוש תערובות מוכנים לקפל שליש מרנג לתוך תערובת החלמון. ואז לקפל בעדינות את תערובת החלמון בחזרה לתוך המרנג הנותר בשתי תוספות שוות. רגע לפני שהוא משולב לחלוטין, התחילו לקפל פנימה את הקצפת. המשך לקפל בעדינות יחד עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
זנים של פטריות
15
מורחים באופן שווה לתבנית ג 'לי-רול בגודל 17 על 12 אינץ'.