כריכי עוף וייטנאמים
כריכי עוף וייטנאמי דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שום, חומץ, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי עוף וייטנאמים, כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות, ו כריכי ביצה וייטנאמית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב שום, חומץ, סוכר 1/4 כפית. מלח. מערבבים עד סוכר ומלח להתמוסס.
מוסיפים גזר וצנוניות, משליכים לשלב. להפריש במרינדה.
עוף העונה בקלילות עם מלח. לחמם מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני. עוף גריל עד מבושל דרך, 6 עד 7 דקות לכל צד.
להעביר עוף ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח.
מרכזים בצקי מדמיע מתוך תחתית של באגט. טוסט קל בגטים בתנור טוסטר.
מורחים 1 כף. מיונז על חתיכת baguette 1bottom. למעלה עם 1/4 של פרוסות מלפפון ופרוסות עוף. למעלה עם 1/4 של תערובת גזר וכמה עלי כוסברה. כיסוי עם חצי העליון של באגט. חזור עם חתיכות באגט שנותרו ומילוי.