כריכי עוף ומנסטר עם פנים פתוחות עם ממרח משמש-דיז'ון
כריכי עוף ומנסטר עם פנים פתוחות עם ממרח משמש-Dijon עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרד שטוף ארוז, לחם כפרי, בצל קצוץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן, כריכי תה טונה עם פנים פתוחות עם ממרח שעועית לבנה, ו כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי.
הוראות
מערבבים שימורים וחרדל בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם תערובת חרדל 2 כפיות.
מניחים פרוסות לחם, תערובת חרדל בצד למעלה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תפוח ובצל למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד תרד מתחיל לנבול.
שכבה של כל אחד מ-4 פרוסות לחם עם תערובת תרד 1/4 כוס, 1/2 כוס עוף ו-1 פרוסת גבינה.
מניחים כריכים על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; צלייה 1 1/2 דקות או עד גבינה הוא מבעבע.