כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנים פתוחות כריכי עוף ופלפל עם פלחי רומיין בגריל. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לבבות חסה רומיין, צנוברים, לחם תבואה אומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, ו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 40
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
או מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מערבבים 1 כף מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ו 1/4 כפית כל מלח כשר ופלפל שחור בקערה.
לחם גריל, מפנה פעם אחת, 3 דקות או עד קלוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
מברשת חצאים רומיין באופן שווה עם 1 כף שמן זית. גריל חצאי צמר 1 עד 2 דקות או עד סימני גריל מופיעים. תניח בצד. פלפלים גריל, פונה פעם אחת, 5 עד 7 דקות או עד מכרז.