כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנים פתוחות כריכי עוף ופלפל עם פלחי רומיין בגריל. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לבבות חסה רומיין, צנוברים, לחם תבואה אומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות, ו כריכי חצילים בגריל עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 40
או מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מערבבים 1 כף מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ו 1/4 כפית כל מלח כשר ופלפל שחור בקערה.
מוסיפים עוף, משליכים למעיל.
לחם גריל, מפנה פעם אחת, 3 דקות או עד קלוי; להפריש.
מברשת חצאים רומיין באופן שווה עם 1 כף שמן זית. גריל חצאי צמר 1 עד 2 דקות או עד סימני גריל מופיעים. תניח בצד. פלפלים גריל, פונה פעם אחת, 5 עד 7 דקות או עד מכרז.
חותכים פלפלים לרצועות, ומניחים בצד.
עוף גריל, פונה פעם אחת, 8 דקות או עד מבושל דרך.
מחלקים פלפלים צלויים ועוף בין פרוסות לחם; למעלה עם מוצרלה.
טפטוף חצאים רומיין עם הנותרים 1 כף שמן זית הנותרים 1 כף מיץ לימון.
מפזרים צנוברים, מלח כשר ופלפל שחור.