כריכי פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים כריכים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך סביב 30 דקות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, מיץ לימון, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי פאי חמאת תפוחים, פאי תפוחים לחמניות קינמון, ו סופגניות אפויות פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מבשלים תפוחים ומים על אש בינונית למשך 10 דקות או עד שהתפוחים רכים.
שלב 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס, קינמון ואגוז מוסקט; מערבבים לתערובת תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון.
מורחים שש פרוסות לחם במילוי 1/3 כוס; למעלה עם הלחם שנותר. בקערה רדודה מקציפים את הביצים, החלב, הווניל ושאר הסוכר.
טובלים כריכים בתערובת ביצים. מבשלים על מחבת חמה משומנת קלות עד להזהבה משני הצדדים.
מפזרים סוכר קונדיטורים אם רוצים.