כריכי פיסטוק-דובדבן
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 137 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם 26 סנט למנה נופל בתקציב שלך, כריכי פיסטוק-דובדבן יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם ריבת דובדבנים, חלוקים ופיסטוקים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו דובדבן-פיסטוק נוגט, צ'רי-פיסטוק צ' יפס, ו Pistachio Cherry Meltaways (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את החמאה, סוכר, דבש, חלמון ביצה ווניל במעבד מזון עד שמנת, מגרד את המעבד עם מרית גומי לפי הצורך.
מוסיף את הקמח ופיסטוקים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד, 4 עד 5 פולסים.
מעבירים את הבצק לגיליון נייר קלף ולושים עד למדים. מחלקים את הבצק לשניים.
מגלגלים כל חצי לתוך יומן קומפקטי, על 1 אינץ ' בקוטר. לעטוף את היומנים בנפרד נייר קלף או ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 30 דקות עד 3 שבועות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. חותכים את יומני לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ומניחים אותם על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד עוגיות המשרד משחימים קלות, 12 עד 15 דקות.
בואו מגניב 2 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
כפית על 1/4 שימורי דובדבן כפית על החלק התחתון של חצי מהעוגיות, ולאחר מכן כריך עם העוגיות הנותרות. לאחסן במיכל אטום 2 עד 3 ימים.