כריכי פיקניק קפונטה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם $1.64 למנה נופל בתקציב שלך, כריכי פיקניק קפונטה יכול להיות סופר חלב חינם ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, עגבניות משומר, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי קפונטה חצילים עם מוצרלה, כריכי פיקניק חזיר + אספרגוס, ו שבוע פיקניק: כריכי טונה ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חום 1/4 כוס השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני.
מוסיף את הסלרי ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את החצילים והטוגנים עד שמתחילים להתרכך, כ -2 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהם, צימוקים, אורגנו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהטעמים מתעבים והתערובת מתעבה, ערבוב לעתים קרובות, כ -20 דקות.
מוסיפים את החומץ, הסוכר והצלפים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את חתיכות הלחם אופקית לשניים. גריל את הלחם לחתוך בצד למטה על מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 2 דקות. לשפשף את כל שיני השום על הצד הקלוי של הלחם.
הוסף פרוסת מוצרלה לתחתית הלחם, כפית את הקפונטה על גבי, לכסות עם חצי הלחם האחר, ומגישים.
כדי לקחת לפיקניק: לעטוף את הכריכים בנפרד בניילון נצמד או נייר קלף. צמרמורת עד מוכן לשרת, או לשמור על טמפרטורת החדר עד 1 שעה.