כריכי צלעות קצרות
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי צלעות קצרות, כריכי סטייק גבינה בצלעות קצרות, ו כריכי צלעות קצרות עם מיונז חזרת.
הוראות
סאוט פרוס בצל במחבת nonstick משומנת קלות על חום בינוני גבוה 6 דקות או עד במכרז.
הסר מהחום, ומערבבים 2 כפות. חומץ בלסמי.
בואו תערובת לעמוד 5 דקות.
חותכים כל חתיכה במחצית לאורכו, חיתוך אל אך לא דרך הצד הנגדי.
מניחים חתיכות לחם, לחתוך צדדים למעלה, על מתלה חוט במחבת ברוילר.
מטגנים 6 אינץ ' מחום 3 עד 4 דקות או עד קלוי קלוי.
מורחים צלעות חתוכות של לחם באופן שווה עם חרדל. מערבבים יחד בשר ורוטב, כף שווה על הלחם.
מטגנים 6 אינץ ' מחום 4 עד 6 דקות או עד גבינה מותכת. לזרוק יחד תערובת בצל וארוגולה; כריכים העליון עם תערובת.