כריכי רוסטביף חמים
כריכי צלי בקר חמים דורשים סביב 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 232 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם טימין טחון, לחם, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. נסו כריכי רוסטביף חמים, כריכי רוסטביף, ו כריכי רוסטביף חמים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי ממיסים חמאה על אש בינונית. צלי חום מכל הצדדים.
מוסיפים את שאר החומרים למעט לחמניות; מכסים ומבשלים עד שהצלי רך, בערך 3-1/2 עד 4 שעות.
הוסף מים נוספים, במידת הצורך, כדי לשמור על צלי רותח במרק.
מוציאים בשר מהמרק ושומרים מרק.
תנו לבשר לעמוד 20 דקות. חתוך כל שומן בשר פרוסה דק. כאשר מוכן לשרת, לחמם בשר פרוס במרק.