כריכי שפמנון פתוחים מושחרים
כריכי שפמנון פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 322 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, אורגנו, פילה שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: כריכי ביצה פתוחים, כריכים צמחוניים פתוחים, ו כריכי דג חרב פתוחים.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של דגים בתערובת פפריקה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף דגים; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים יוגורט, מיץ, ודבש בקערה בינונית.
להוסיף כרוב וכוסברה; לזרוק היטב מעיל. למעלה כל פרוסת לחם עם כ 1/2 כוס סלט כרוב ו פילה 1. מעל כל פילה עם סלט כרוב שנותר.
בחירה בת קיימא: לחפש שפמנון מעובד, המהווה אפשרות ידידותית לסביבה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.