כריכי תחת חזיר מעושן יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 60 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש זרעי סלרי, מיונז, מלח כשר ופלפל, שאלוט. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 81%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן, ו תחת חזיר מעושן על הגריל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 כוסות שבבי עץ היקורי ספוגים במים למשך 30 דקות, ואז מנוקזים; מגש אלומיניום קטן
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4
3
הניחו את קת החזיר על מגש יריעות מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
4
הקציפו יחד את הסוכר החום, החרדל היבש, המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום, הפלפל השחור, הקאיין וזרעי הסלרי בקערה קטנה לתערובת. משפשפים את התערובת על כל קת החזיר. מכסים בניילון נצמד ולתת משרים לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵף
זרעי סלרי
אבקת חרדל
Boston Butt
נוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומחממים למשך 20 דקות. הצ ' יפס צריך להתחיל להצית ולעשן. כבה את המבער הימני ביותר לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
הניחו את שומן החזיר כלפי מעלה בקצה הימני ביותר על סורגי הגריל מעל המבער הלא מואר. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהם רכים ומזלג יכול להתפתל בקלות בבשר ללא התנגדות, בערך 7 1/2 שעות, תוך שמירה על טמפרטורה של 275 עד 300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם