קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

כריכי תחת חזיר מעושן

כריכי תחת חזיר מעושן
כריכי תחת חזיר מעושן יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 60 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש זרעי סלרי, מיונז, מלח כשר ופלפל, שאלוט. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 81%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן, ו תחת חזיר מעושן על הגריל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 כוסות שבבי עץ היקורי ספוגים במים למשך 30 דקות, ואז מנוקזים; מגש אלומיניום קטן
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הניחו את קת החזיר על מגש יריעות מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
4
הקציפו יחד את הסוכר החום, החרדל היבש, המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום, הפלפל השחור, הקאיין וזרעי הסלרי בקערה קטנה לתערובת. משפשפים את התערובת על כל קת החזיר. מכסים בניילון נצמד ולתת משרים לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
זרעי סלריזרעי סלרי
אבקת חרדלאבקת חרדל
Boston ButtBoston Butt
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לבוא לטמפרטורת החדר במשך שעה 1 לפני עישון.
6
ממלאים מגש אלומיניום קטן בשבבי העץ המרוקנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הניחו את המגש מתחת לסורגי הגריל השמאליים ביותר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומחממים למשך 20 דקות. הצ ' יפס צריך להתחיל להצית ולעשן. כבה את המבער הימני ביותר לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הניחו את שומן החזיר כלפי מעלה בקצה הימני ביותר על סורגי הגריל מעל המבער הלא מואר. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהם רכים ומזלג יכול להתפתל בקלות בבשר ללא התנגדות, בערך 7 1/2 שעות, תוך שמירה על טמפרטורה של 275 עד 300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים את החזיר מהגריל לתבנית ומניחים לנוח למשך 30 דקות. קורצים במזלגות ומתבלים את הבשר קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מגישים על לחמניות לבנות רכות ומעליהם סלט חומץ מתוק וחריף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מקציפים בקערה גדולה את חומץ התפוחים, שמן הקנולה, המיונז, החרדל, הסוכר וזרעי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
זרעי סלריזרעי סלרי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את הגזר, הכרוב והשאלוט וזורקים את כולם יחד. למעלה עם מלח ופלפל. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 1 שעה כך שהכרוב מתרכך והטעמים מתחתנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

מרכיבים

6קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2largesגזר, קלוף ומגורד (על העין הגדולה של פומפיה בקופסה)גזר, קלוף ומגורד (על העין הגדולה של פומפיה בקופסה)1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי סלריזרעי סלרי1אוראו ממולאים כפוליםזרעי סלריזרעי סלרי1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי680פלפל האבנרוכרוב ירוק קטן, ליבה, מרובע וחתוך לסרטיםכרוב ירוק קטן, ליבה, מרובע וחתוך לסרטים1גבינת פרמזן מגוררתמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גבינת פרמזן מגוררת4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1גבינת פרמזן מגוררתאבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2kgsתחת חזירתחת חזיר2קרום: פירורי קרקר גרהםשאלוט קלוף ומגורר (על עין גדולה של פומפיה בקופסה)שאלוט קלוף ומגורר (על עין גדולה של פומפיה בקופסה)8קצת קישואים קצוציםלחמניות לבנות רכות, להגשהלחמניות לבנות רכות, להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררתחרדל צהובחרדל צהוב