קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

כריכי תחת חזיר מעושן

כריכי תחת חזיר מעושן
כריכי תחת חזיר מעושן יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 60 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש זרעי סלרי, מיונז, מלח כשר ופלפל, שאלוט. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 81%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן, ו תחת חזיר מעושן על הגריל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 כוסות שבבי עץ היקורי ספוגים במים למשך 30 דקות, ואז מנוקזים; מגש אלומיניום קטן
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
הניחו את קת החזיר על מגש יריעות מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
4
הקציפו יחד את הסוכר החום, החרדל היבש, המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום, הפלפל השחור, הקאיין וזרעי הסלרי בקערה קטנה לתערובת. משפשפים את התערובת על כל קת החזיר. מכסים בניילון נצמד ולתת משרים לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵףכָּתֵף
זרעי סלריזרעי סלרי
אבקת חרדלאבקת חרדל
Boston ButtBoston Butt
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו לבוא לטמפרטורת החדר במשך שעה 1 לפני עישון.
6
ממלאים מגש אלומיניום קטן בשבבי העץ המרוקנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
הניחו את המגש מתחת לסורגי הגריל השמאליים ביותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומחממים למשך 20 דקות. הצ ' יפס צריך להתחיל להצית ולעשן. כבה את המבער הימני ביותר לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הניחו את שומן החזיר כלפי מעלה בקצה הימני ביותר על סורגי הגריל מעל המבער הלא מואר. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהם רכים ומזלג יכול להתפתל בקלות בבשר ללא התנגדות, בערך 7 1/2 שעות, תוך שמירה על טמפרטורה של 275 עד 300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מוציאים את החזיר מהגריל לתבנית ומניחים לנוח למשך 30 דקות. קורצים במזלגות ומתבלים את הבשר קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מגישים על לחמניות לבנות רכות ומעליהם סלט חומץ מתוק וחריף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מקציפים בקערה גדולה את חומץ התפוחים, שמן הקנולה, המיונז, החרדל, הסוכר וזרעי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
זרעי סלריזרעי סלרי
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את הגזר, הכרוב והשאלוט וזורקים את כולם יחד. למעלה עם מלח ופלפל. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 1 שעה כך שהכרוב מתרכך והטעמים מתחתנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

מרכיבים

63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2largesגזר, קלוף ומגורד (על העין הגדולה של פומפיה בקופסה)גזר, קלוף ומגורד (על העין הגדולה של פומפיה בקופסה)1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתיכות טופי הית' ברזרעי סלריזרעי סלרי1אוראו ממולאים כפוליםזרעי סלריזרעי סלרי1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ירוק קטן, ליבה, מרובע וחתוך לסרטיםכרוב ירוק קטן, ליבה, מרובע וחתוך לסרטים12 כפיות אבקת שוםמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר12 כפיות אבקת שום2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו12 כפיות אבקת שוםאבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2kgsתחת חזירתחת חזיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט קלוף ומגורר (על עין גדולה של פומפיה בקופסה)שאלוט קלוף ומגורר (על עין גדולה של פומפיה בקופסה)8שרימפס וורידיםלחמניות לבנות רכות, להגשהלחמניות לבנות רכות, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםחרדל צהובחרדל צהוב