כריכי תחת חזיר מעושן יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 60 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורש זרעי סלרי, מיונז, מלח כשר ופלפל, שאלוט. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 81%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תחת חזיר מעושן, תחת חזיר מעושן, ו תחת חזיר מעושן על הגריל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 כוסות שבבי עץ היקורי ספוגים במים למשך 30 דקות, ואז מנוקזים; מגש אלומיניום קטן
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הניחו את קת החזיר על מגש יריעות מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
4
הקציפו יחד את הסוכר החום, החרדל היבש, המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום, הפלפל השחור, הקאיין וזרעי הסלרי בקערה קטנה לתערובת. משפשפים את התערובת על כל קת החזיר. מכסים בניילון נצמד ולתת משרים לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
זרעי סלרי
אבקת חרדל
Boston Butt
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לבוא לטמפרטורת החדר במשך שעה 1 לפני עישון.
6
ממלאים מגש אלומיניום קטן בשבבי העץ המרוקנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הניחו את המגש מתחת לסורגי הגריל השמאליים ביותר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומחממים למשך 20 דקות. הצ ' יפס צריך להתחיל להצית ולעשן. כבה את המבער הימני ביותר לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הניחו את שומן החזיר כלפי מעלה בקצה הימני ביותר על סורגי הגריל מעל המבער הלא מואר. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהם רכים ומזלג יכול להתפתל בקלות בבשר ללא התנגדות, בערך 7 1/2 שעות, תוך שמירה על טמפרטורה של 275 עד 300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים את החזיר מהגריל לתבנית ומניחים לנוח למשך 30 דקות. קורצים במזלגות ומתבלים את הבשר קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מגישים על לחמניות לבנות רכות ומעליהם סלט חומץ מתוק וחריף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 לחמניות לבנות
12
מקציפים בקערה גדולה את חומץ התפוחים, שמן הקנולה, המיונז, החרדל, הסוכר וזרעי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
זרעי סלרי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את הגזר, הכרוב והשאלוט וזורקים את כולם יחד. למעלה עם מלח ופלפל. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 1 שעה כך שהכרוב מתרכך והטעמים מתחתנים יחד.