קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כריכים קובניים

כריכים קובניים
כריכים קובניים הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך גבינה שוויצרית, מיונז, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כריכים קובניים ומחוונים קובניים, כריכים קובניים, ו כריכים קובניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את כיכר הלחם לחצי אופקית ולפתוח אותו כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים את המיונז, אם משתמשים, על חתיכת הלחם התחתונה.מניחים באופן שווה את החזיר ובשר חזיר צלוי על גבי המיונז. באופן שווה לארגן את הגבינה והחמוצים על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מורחים את החרדל על חתיכת הלחם העליונה ולסגור את הכריך. לחץ בעדינות על החלק העליון כדי לדחוס את הכריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
חותכים אותו חצי לרוחב; להגדיר את שני החצאים בצד.
6
שכב 2 (20 אינץ ' ארוך) גיליונות של רדיד אלומיניום על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מברשת חצי חמאה מומסת על צמרות הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מניחים כל כריך חמאה בצד למטה על הסדינים של נייר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
צחצח את תחתית הכריכים עם שאר החמאה. מקפלים את רדיד סביב הכריכים כדי לעטוף אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מחממים מחבת גדולה על אש נמוכה עד חם, על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מקום 1 עטוף כריך במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים מחבת ברזל יצוק, תנור הולנדי, או סיר כבד על הכריך, לדחוף למטה על המחבת או הסיר כדי לדחוס עוד יותר את הקובאנו, ולבשל ללא הפרעה במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר את המחבת או הסיר (זהיר: זה יכול להיות חם). הפוך את הכריך ומניח את המחבת או הסיר בחזרה על גבי זה. הטבח לא נגרר עד שהגבינה נמסה והכריך מחומם, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר לתנור וחזור עם הכריך השני. כאשר שניהם מוכנים, להסיר את רדיד, לחתוך לחתיכות, לשרת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות