כריכים קובניים
כריכים קובניים הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך גבינה שוויצרית, מיונז, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כריכים קובניים ומחוונים קובניים, כריכים קובניים, ו כריכים קובניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את כיכר הלחם לחצי אופקית ולפתוח אותו כמו ספר.
מורחים את המיונז, אם משתמשים, על חתיכת הלחם התחתונה.מניחים באופן שווה את החזיר ובשר חזיר צלוי על גבי המיונז. באופן שווה לארגן את הגבינה והחמוצים על הבשר.
מורחים את החרדל על חתיכת הלחם העליונה ולסגור את הכריך. לחץ בעדינות על החלק העליון כדי לדחוס את הכריך מעט.
חותכים אותו חצי לרוחב; להגדיר את שני החצאים בצד.
שכב 2 (20 אינץ ' ארוך) גיליונות של רדיד אלומיניום על משטח עבודה.
מברשת חצי חמאה מומסת על צמרות הכריכים.
מניחים כל כריך חמאה בצד למטה על הסדינים של נייר.
צחצח את תחתית הכריכים עם שאר החמאה. מקפלים את רדיד סביב הכריכים כדי לעטוף אותם לחלוטין.
מחממים מחבת גדולה על אש נמוכה עד חם, על 4 דקות.
מניחים מחבת ברזל יצוק, תנור הולנדי, או סיר כבד על הכריך, לדחוף למטה על המחבת או הסיר כדי לדחוס עוד יותר את הקובאנו, ולבשל ללא הפרעה במשך 10 דקות.
הסר את המחבת או הסיר (זהיר: זה יכול להיות חם). הפוך את הכריך ומניח את המחבת או הסיר בחזרה על גבי זה. הטבח לא נגרר עד שהגבינה נמסה והכריך מחומם, כ -10 דקות יותר.
הסר לתנור וחזור עם הכריך השני. כאשר שניהם מוכנים, להסיר את רדיד, לחתוך לחתיכות, לשרת.