כרישה א לה Grecque (כרישה בסגנון יווני)
כרישה א La Grecque (כרישה בסגנון יווני) דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 188 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, עגבניות, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו Prasorizo (אורז יווני עם כרישה), כרישה 101, ו עוף וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורשים, עלים חיצוניים, וצמרות כרישה, עוזב 1 1/2 עד 2 סנטימטרים של עלים כהים. כרישה פרוסה חצי לאורכו עד בתוך 1 אינץ ' של קצה הנורה, ולשטוף עם מים קרים. מסדרים את הכרישה בשכבה אחת בתחתית על צלחת פאי 9 אינץ'.
לשלב מים הבא 6 מרכיבים (דרך קינמון) בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
יוצקים תערובת חומץ על כרישה. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 400 במשך 30 דקות או עד כרישה במכרז. באמצעות כף מחוררת, להסיר כרישה; נוזל בישול מילואים. כרישה קרירה לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 2 שעות.
מניחים את נוזל הבישול בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; תערובת זן דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי. להשליך מוצקים.
מניחים 2 כרישה חצאים על כל אחד 4 צלחות קטנות; העליון כל מנה עם 1/4 כוס עגבניות 1/2 כפיות של זיתים.
טפטוף 1 כף שמורות נוזל על כל מנה, ולחלק את הגבינה באופן שווה בין צלחות.
מפזרים באופן שווה עם מיורן קצוץ ואורגנו קצוץ.