קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

כרישה ומרק חמור ים מעושן

כרישה ומרק חמור ים מעושן
כרישה ומרק חמור ים מעושן הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 528 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל יבלות, סלרי, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקרם אחד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'דבש מלוח & טארט שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חלב חינם מעושן האדוק, כרישה & מרק שעועית חמאה, האדוק מעושן וריזוטו כרישה, ו מרק חמור ים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-180C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פילה הדגים בצלחת רדודה אטומה עם עלי המפרץ וpepeppercorns. כמעט לכסות עם חלב ומבשלים במשך 10 דקות עד רק מבושל ואת הדג יכול להיות flaked. השליכו את החלב, את הטלפרקורנים ואת עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הסר את העור בעדינות פתית את הדגים, להשליך את העצמות יחד עם העור.לחמם סיר גדול על חום עדין ולהמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הבצל, הקורנית והסלרי לסיר ומבשלים בעדינות במשך כ -20 דקות עד רך. לשטוף את תפוחי האדמה לקוביות עד המים פועל ברור, לנקז ולהוסיף לסיר עם כרישה ו 850ml מים. מבשלים במשך 45-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את השמנת לתוך המרק, וכאשר מבעבע, מוסיפים את הדגים המתנפנפים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
הסר מהחום מיד, מקשטים עם עירית ומגישים עם לחם פריך.התמונה הראשונה בפוסט הזה היא ההגשה שלי לאירוע Snackshots נוצר והנחה על ידי חבר שלי מישל ב גורמה חמדן. הנושא לחודש הוא כרישה ואת המועד האחרון הוא היום! אז לקבל כרישה-מצלם
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
יותר טעים בשבילך!מרק Caldo ורדה
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
סלמון מטוגן על כרוב, בטטה ורימון
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רימוןרימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
האדוק מעושן עם פלג 'ולטים ברוטב חרדל שמנת (או נייג' ל סלייטר עושה Wtsim)כרישה ומרק תפוחי אדמה: שמנת-חלומית וקלה-peasy
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)