מרק כרישה ותפוחי אדמה עם שרימפס ותירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 391 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח ופלפל טחון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו שרימפס, תירס ומרק תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה, תירס וכרישה, ו מרק עוף, תירס וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנקז בייקון על צלחת מרופדת נייר מגבת, הזמנת כ 1 כף שומן בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לבשל ומערבבים כרישה וסלרי בשומן בייקון על אש בינונית עד כרישה לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
4
מערבבים שום לתוך תערובת כרישה עד ריחני, על 2 דקות יותר.