כרישה ותירס מוקרם
כרישה ותירס מוקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם panko, מלח ופלפל, תירס אוזניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: כרישה מוקרמת, כרישה מוקרמת, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את גרעיני התירס הטריים. לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות. מסננים ומוסיפים לקערה קטנה. תניח בצד.
לשטוף את הכרישות היטב, הקפד להסיר את כל חצץ וחול אשר מוסתר בין העלים. על קרש חיתוך, לחתוך את הכרישה בחצי אורך, ואז לחתוך לחצי ירחים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן ואת הכרישה ואת הטחון עד רך.
מוסיף את התירס blanched ולהמשיך לבשל במשך כ 5 דקות המאפשר כל מים להתאדות.
מוסיפים את הקרם הכבד ופרמזן ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל הוכחה בתנור. אפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מערבבים את פירורי לחם הפנקו, עירית ופטרוזיליה יחד בקערה קטנה.
מפזרים את תערובת הפירורים על כרישה ותירס ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.