קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרישה ותירס מוקרם

כרישה ותירס מוקרם
כרישה ותירס מוקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם panko, מלח ופלפל, תירס אוזניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: כרישה מוקרמת, כרישה מוקרמת, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את גרעיני התירס הטריים. לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות. מסננים ומוסיפים לקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
לשטוף את הכרישות היטב, הקפד להסיר את כל חצץ וחול אשר מוסתר בין העלים. על קרש חיתוך, לחתוך את הכרישה בחצי אורך, ואז לחתוך לחצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן ואת הכרישה ואת הטחון עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את התירס blanched ולהמשיך לבשל במשך כ 5 דקות המאפשר כל מים להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
6
מוסיפים את הקרם הכבד ופרמזן ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
פרמזןפרמזן
7
להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל הוכחה בתנור. אפשר להתקרר במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
8
מערבבים את פירורי לחם הפנקו, עירית ופטרוזיליה יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מפזרים את תערובת הפירורים על כרישה ותירס ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור