כרישה מוקרמת ואורזו תירס
כרישה מוקרמת ואורזו תירס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם אורזו, עלי פטרוזיליה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פטריות שמנת ואורזו כרישה, שרימפס שמנת, תירס וקישואים Orzo, ו לבישול איטי כרישה תפוחי אדמה תירס מרק צ'דר (סיר חרס ) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים רותחים לרתיחה מעל חום בינוני. מתבלים את המים במלח, מוסיפים את האורזו ומבשלים לאל דנטה.
מסננים, שומרים את מי הבישול.
בסיר אחר של מים רותחים, מעל חום בינוני, blanch כרישה במשך 1 או 2 דקות, ואז להסיר ולהכות בקערה של מי קרח.
במחבת, על אש נמוכה, להמיס את החמאה ולהוסיף את התירס וגרד חלב מכל 4 קלחי. מבשלים 1 דקה ולהוסיף כ 1 כוס שמורות מים בישול פסטה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה מופחת, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף עוד מים בישול פסטה אם מקבל יבש מדי.
הוסף את הכרישה blanched וחום דרך, על 1 דקה.
הוסף את orzo ולזרוק לשלב. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מעבירים את התירס ואת orzo לקערת הגשה, מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.