כרישה צלויה וסלט תפוחי אדמה
כרישה קלויה וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לכם שמן זית, ביצים מבושלות, חרדל מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה די טוב. נסו כרישה צלויה וסלט תפוחי אדמה, מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי, ו מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את כרישה ותפוחי אדמה עם 2 כפות שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. מסדרים את הכרישה ותפוחי האדמה על תבנית האפייה, חותכים את הצד למטה, וצולים אותם על המדף התחתון של התנור במשך 20 דקות, או עד הכרישה הם שחומים קלות ומכרז.
להעביר את הכרישה למשטח עבודה ולחתוך אותם לרוחב לאורכים 2 אינץ'. המשך לצלות את תפוחי האדמה במשך כ 10 דקות יותר, או עד שהם משחימים ומכרז.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן זית עם חומץ יין אדום, חרדל וצלפים ואת העונה ויניגרט עם מלח ופלפל. בקערה בינונית, לזרוק את הירוקים עם 1 כף של ויניגרט ולסדר על 4 צלחות.
שים את כרישה ותפוחי אדמה בקערה ולזרוק עם כל אבל 2 כפות של ויניגרט. מסדרים את כרישה ותפוחי אדמה על הירוקים.
מקשטים את הסלטים עם הביצים, טפטוף את הויניגרט שנותר על גבי ומגישים.
המלצה ליין: פינו נואר פירותי עם טאנין נמוך מהדהד את טעם הכרישה ופועל כנוגד לחרדל הגרגירי וביצים קשות להתאמה. חפש דוגמאות מקליפורניה מקרנרוס, כגון קריק קרנרוס 1999 או 2000 Acacia Carneros.