צריך מנה צמחונית בצד? כרישת תפוחי אדמה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 361 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, קמח, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים.
הוראות
1
להמיס חמאה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני; להוסיף כרישה, ו לטגן 5 דקות או עד מכרז (לא חום).
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מערבבים 2 כפיות מלח והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
5
הסר מהחום; מערבבים בגבינה עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
6
שכבת חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ משומנת קלות; יוצקים חצי רוטב באופן שווה על תפוחי אדמה בצלחת. חזור על שכבות, מסתיים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים, חשוף, ב 375 במשך 50 דקות או עד תפוחי אדמה הם חום זהוב מזלג מכרז, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך.