קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

כרמסלך פסח

כרמסלך פסח
Chremslach פסח יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. לכי לחנות וקחי קליפת לימון, דומדמניות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כרמסלך פסח עם קומפוט פירות מעורבים, Chremslach גבינת קוטג', ו Chremslach קוקוס בטטה.

הוראות

1
מערבבים יחד את המצות, דומדמניות, שקדים, משמשים, חלמונים, ארוחת מצות, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
דומדמניותדומדמניות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים את החלבונים עד נוקשים. מקפלים לתוך תערובת המצה, מוסיפים ארוחת המצה כדי להפוך את התערובת להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
באמצעות מחבת חשמלית או טיגון עמוק, חום על 2 סנטימטרים של שמן ל 375 מעלות. זרוק את התערובת על ידי כפות חום כמה דקות בכל צד עד שהם פריך. מבשלים רק שלושה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנקז היטב על נייר.
5
מגישים בטמפרטורת החדר או טחונים בתנור. השזיפים טעימים במיוחד עם שזיפים מיובשים במיץ תפוזים כליווי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הערה: אתה יכול לעשות את אלה בבוקר, לנקז על נייר, להשאיר את כל היום, פריך בתנור רק לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הודפס שוב באישור ג ' ואן נתן לבישול יהודי באמריקה. © 1998 Knopf