קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה

כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה
כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, צדפות מנילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה, צדפות מנילה בשום ובירה, ו צדפות מנילה בגריל עם חמאת לימון.

הוראות

1
דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד, מעבירים בזהירות לצלחת עם מרית דקה ומכסים בחופשיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ואז מוסיפים שום, בצל, פלפלים אדומים ופלפלים חמים קצוצים. ירקות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטגן 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
7
מוסיפים עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר. להבות את המחבת את היין ולהעלות טפטוף עם כף עץ. להחליק דגים בחזרה למחבת ולהוסיף צדפות מנילה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מנילהצדפות מנילה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים פטרוזיליה על הדגים והצדפות ומשליכים את כל הצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים דגים וצדפות על מצע של קוסקוס כתום ושקד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
( 23)( 23)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
אגוזים טוסט בתחתית סיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מעבירים אגוזים קלויים לצלחת ושמורה. החזירו את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים מרק ושמן, מכסים את הסיר ומעלים את החום; מביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
הסר סיר מחום, מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים קוסקוס, גרידת תפוז ופטרוזיליה, ומערבבים. לכסות ולתת קוסקוס לעמוד 5 דקות. Fluff מבושל קוסקוס עם מזלג ולזרוק עם שקדים קלויים. פרוסת תפוזים מקוננים ומגישים אותם אחרי ארוחת הערב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
גרידה כתומהגרידה כתומה
( 23)( 23)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות שקדים פרוסיםאונקיות שקדים פרוסים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפלמלח גס ופלפל3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוסקוס רגילקוסקוס רגיל680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג מחוספס כתוםפילה דג מחוספס כתום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, כמה חופנים, קצוציםפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, כמה חופנים, קצוצים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, קומץפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, קומץ3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1pintsעגבניות ענביםעגבניות ענבים20צדפות מנילהצדפות מנילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת1בצל צהוב בינוני, פרוסבצל צהוב בינוני, פרוס2תפוזי טבור, מקונניםתפוזי טבור, מקוננים6פלפלים חריפים, קצוציםפלפלים חריפים, קצוצים1פלפל אדום, זרע, לרבעים לאורכו, ולאחר מכן פרוס לרצועות 1/2 אינץפלפל אדום, זרע, לרבעים לאורכו, ולאחר מכן פרוס לרצועות 1/2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה