כתום-מלאך ג'לי רול
כתום-מלאך ג'לי רול לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח המגיש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. אם יש לכם צבעי מאכל, תמצית תפוזים, סוכר של קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. מנטה אנג'ל רול, ג'לי רול, ו אנג'ל מזון עוגת רול דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרפדים 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד. להכין עוגת תערובת הבלילה על פי חבילה כיוונים; להתפשט באופן שווה לתוך מוכן פאן.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 18-22 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במחבת במשך 5 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב שולי התבנית כדי לשחרר את העוגה. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את מיץ התפוזים, תמצית התפוזים, קליפת התפוז וצבע המאכל אם רוצים. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
לפרוש עוגה; מורחים ריבה בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מורחים תערובת תוספת מוקצפת מעל מרמלדה עד 1 אינץ'. של קצוות.
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה.
מפזרים סוכר ממתקים נוספים.
מקשטים עם תלתלים כתומים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ג ' לי רול בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "