מרק בצל צרפתי מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי סיר איטי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר בקר, פלפל, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סיר איטי מרק בצל צרפתי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו סיר איטי מרק בצל צרפתי.
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
בבישול איטי, מערבבים בצל ומרגרינה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 עד 35 דקות או עד בצל מתחילים מעט חום סביב הקצוות.
מערבבים קמח, רוטב ווסטרשייר, סוכר ופלפל. מערבבים תערובת קמח ומרק לתוך בצל. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 9 שעות (או הגדרת חום גבוהה 3 עד 4 שעות) או עד בצל הם מאוד מכרז.
הכן לחם צרפתי גביני צלוי.
מניחים 1 פרוסת לחם על גבי כל קערת מרק.