כתף החזיר של נילי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה אחת מכילה 1096 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מים, חרדל טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי, מרק ירקות צלוי חזיר של סבתא נילי, ו כתף חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, לצלייה מקורה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
2
לשטוף את התחת ביסודיות ומפזרים תיבול מנגל של נילי על כל התחת. לעסות תיבול לבשר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
בשר
3
באמצעות מחבת גריל מקורה, מפזרים שבבי היקורי על החלק התחתון של מחבת וחום על חום בינוני עד שבבי מתחילים לעשן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
4
מוסיפים חזיר, מכסים בנייר כסף ועשן בשר במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים מחבת עשן עם בשר בתנור במשך 5 עד 6 שעות או עד הבשר מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
מגישים עם רוטב ברביקיו של נילי או מפזרים תיבול ברביקיו של נילי על בשר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיו
רוטב ברביקיו
בשר
8
מערבבים את כל החומרים יחד.
9
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.