כתף חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 216 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו כתף חזיר Aldayavolo, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר ברוטב תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת קלייה מצויד עם תוספת מתלה, ושימוש בסכין חדה, להבקיע את פני השטח של הבשר עם חריצים קטנים. הכן את adobo: במעבד מזון, להוסיף את השום, אורגנו, כוסברה, כמון, מלח ופלפל.
מוסיפים מיץ ליים ומיץ תפוזים.
טפטוף בשמן זית ודופק עד שיש לך מחית נחמד. לשפשף את המרינדה על כל חזיר, להיות בטוח להיכנס לחתכים כך המלח יכול לחדור את הבשר ולמשוך את הלחות - זה יעזור ליצור קרום בצד החיצוני כאשר מבושל.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
צולים את החזיר במשך 3 שעות, חשוף, עד העור הוא פריך-חום.
תן את שאר הבשר על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך, מכוסה בקלילות עם רדיד אלומיניום.
טפטוף עם מיץ ליים ומקשטים עם כוסברה.