כתף חזיר מזוגגת בדבש עם כרישה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר מזוגגת דבש עם כרישה מטוגנת. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שאלוט, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה דבש-סויה, כתף חזיר צלויה איטית עם כרישה, משמש ותימין, ו כתף חזיר מטוגנת.
הוראות
להבקיע את עור החזיר בדפוס צלב. במחבת ovenproof גדול, חום 1 כף השמן. מתבלים את החזיר במלח ופלפל וחומים בחום גבוה בינוני, כ -8 דקות.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת.
מוסיפים את הכרישות הקצוצות, שאלוט, שום וצ ' ילי, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות. החזר את החזיר למחבת.
מוסיפים 2 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה.
יוצקים את רוטב הסויה על החזיר ומכסים בנייר כסף. צולים בתנור, צולים מדי פעם, במשך כ 4 שעות, או עד רושמת מדחום קריאה מיידית 19
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
לחשוף את הבשר ולהבריש אותו עם 6 כפות של הדבש. צולים במשך 15 דקות, או עד מבריק.
העברה למדף להגדיר על צלחת ומברשת עם 6 כפות הנותרים של דבש.
חסמו את הכרישה במים מלוחים רותחים למשך 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים. במחבת גדולה, מבשלים את שארית 1/4 כוס המניות, היין ומיסו במשך 3 דקות.
מוסיפים את הכרישה הירוקים ומבשלים על אש מתונה במשך 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את מיצי החזיר לסיר קטן ורזה.
מוסיפים את חומץ האורז ומרתיחים עד מופחת 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. פורסים את החזיר ומגישים עם כרישה ורוטב מחבת.