כתף חזיר מטוגנת עם חבושים
כתף חזיר מטוגנת עם חבושים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 430 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, פלפל, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת.
הוראות
מערבבים פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח כשר גס, 1 כפית פלפל שחור, כוסברה, זנגביל, allspice, וקינמון בקערה קטנה להתמזג.
מורחים תערובת תבלינים על כתף חזיר. לעטוף בניילון לקרר בין לילה.
מחממים תנור ל 163°. להמס חמאה עם שמן בסיר כבד גדול תנור הוכחה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כתף חזיר וחום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף מן הסיר ולהפחית את החום בינוני.
להוסיף חבושים לסיר. לטחון עד הצדדים לחתוך הם השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר חבוש לקערה.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר לסיר. לטחון עד ירקות מתחילים לרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים מיץ רימונים ומרק עוף. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות.
מוסיפים ג ' לי דומדמניות אדום, עלי דפנה, וקורנית, ואז חבושים. להחזיר חזיר לסיר, צד שמן למעלה. מכסים את הסיר בנייר כסף, ואז מכסה; מניחים בתנור.
חזיר צלוי עד רך מאוד מדחום מוכנס לתוך מרכז רשם 74°, צליעה מדי פעם, על 2 שעות 15 דקות. חזיר מגניב נחשף בטמפרטורת החדר 1 שעה. צמרמורת חשפה עד קר, ואז לכסות ולקרר לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
להעביר חזיר לעבודה על פני השטח.
חותכים בשר חזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. פרוסות חופפות בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. באמצעות כף מחוררת, לארגן ירקות חבושים סביב חזיר. מרתיחים מיצים בסיר עד מעובה מספיק כדי מעיל כפית, על 15 דקות. מתבלים במלח גס כשר, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
יוצקים מעל חזיר. מכסים ואופים עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
מפזרים חזיר עם מנטה קצוצה; להקיף עם פרוסות לימון לשרת.
טיפ מרכיב: Quinces בשלים כאשר הקליפה שלהם משתנה מירוק לצהוב. הם עדיין צריכים להיות די מוצק quinces רך רקוב. בגלל שהם כל כך קשים, הם יכולים להיות קשים להכנה. ראשית, להשתמש מקלף ירקות כדי להסיר את העור. לאחר מכן, השתמש בסכין השף כדי לחתוך את הפרי לאורכו (דרך הליבה) לתוך טריזים. עם סכין קילוף קטן, להסיר בזהירות את הליבה. כדי למנוע חתיכות לחתוך מ בראונינג, להשרות אותם במי לימון.