כתף חזיר צלויה איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר צלוי איטי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, קורנית, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר ארומטית צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם דלעת ממולאת.
הוראות
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה. להבקיע עור דפוס יהלום חוצה, מה שהופך 1/8 אינץ '-חתכים עמוקים על 1 אינץ ' זה מזה. להפריד ולקלף שיני שום. במרגמה ועלי, לרסק שום, מלח, אורגנו, טימין, ופלפל לתוך להדביק גס (או שום בשר טחון, ולאחר מכן לערבב עם מלח, עשבי תיבול, ופלפל). לשפשף שום להדביק על כל צלי. סט צלי, צד עור למעלה, על מתלה במחבת צלייה 9 - by 13 אינץ משומן.
צלוי בתנור 450 (ראה הערות) עד חום זהוב עמוק, 40 עד 45 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולפזר בצל ופרוסות גזר סביב חזיר.
יוצקים 1/4 כוס שרי ו 2 כוסות מרק למחבת.
להוסיף פתיתי צ ' ילה. בשר חזיר עם קצת מיצי פאן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים עד מדחום מוכנס דרך מרכז החלק העבה ביותר בעצמות קורא 170 עד 175, 8 עד 9 שעות (לא להכניס מדחום לפני השעה האחרונה של קלייה). אם בשר חזיר נעשה לפני שאתה מוכן לשרת, להפחית את טמפרטורת התנור ל 160 ולהחזיק בתנור עד 4 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להעביר חזיר ללוח גילוף. (עבור cracklings עור חזיר פריך במיוחד, ראה הערות.) לכסות חזיר באופן רופף ולהגדיר במקום חם.
יוצקים את שרי כוס 1/4 הנותרים 2 מרק כוסות לתוך המחבת צלייה (טפטוף יהיה כהה) ולהגדיר על מבער על חום גבוה. מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, 7 עד 10 דקות.
יוצקים דרך מסננת תיל להגדיר מעל קערה, לחיצה על ירקות (ירקות להשליך); אתה צריך 1 עד 1 1/3 כוסות טפטוף. תרפרף ותשליך שומן. מערבבים בחומץ.
הרם את העור מעל חזיר לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס או רצועות; ערימת על מגש. פורסים בשר על פני התבואה ומסדרים על מגש.
טפטוף על רבע מיצי פאן על בשר; לשרת שנותר להוסיף לפי הטעם.
הערות: ייתכן שיהיה עליך להזמין את החזיר משוק הבשר שלך מראש. לפקח על טמפרטורת התנור עם מדחום לפני תחילת, ולהתאים את הטמפרטורה לפי הצורך. אם אתה מחזיק את הצלי בתנור לאחר שהוא נעשה, לבדוק אם התנור עדיין פועל לאחר 12 שעות של שימוש מתמשך; כמה תנורים לכבות באופן אוטומטי. תנור הסעה אינו מומלץ. עבור cracklings פריך במיוחד, למשוך את העור בשר חזיר מבושל, להפריד לחתיכות בגודל ביס, ולמקם במחבת רדודה.
אופים בתנור 400 עד פריך ונפוח, על 10 דקות.