קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

כתף חזיר צלויה איטית

כתף חזיר צלויה איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר צלוי איטי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, קורנית, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר ארומטית צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם דלעת ממולאת.

הוראות

1
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה. להבקיע עור דפוס יהלום חוצה, מה שהופך 1/8 אינץ '-חתכים עמוקים על 1 אינץ ' זה מזה. להפריד ולקלף שיני שום. במרגמה ועלי, לרסק שום, מלח, אורגנו, טימין, ופלפל לתוך להדביק גס (או שום בשר טחון, ולאחר מכן לערבב עם מלח, עשבי תיבול, ופלפל). לשפשף שום להדביק על כל צלי. סט צלי, צד עור למעלה, על מתלה במחבת צלייה 9 - by 13 אינץ משומן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
צלוי בתנור 450 (ראה הערות) עד חום זהוב עמוק, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר מחבת מהתנור ולפזר בצל ופרוסות גזר סביב חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים 1/4 כוס שרי ו 2 כוסות מרק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף פתיתי צ ' ילה. בשר חזיר עם קצת מיצי פאן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים עד מדחום מוכנס דרך מרכז החלק העבה ביותר בעצמות קורא 170 עד 175, 8 עד 9 שעות (לא להכניס מדחום לפני השעה האחרונה של קלייה). אם בשר חזיר נעשה לפני שאתה מוכן לשרת, להפחית את טמפרטורת התנור ל 160 ולהחזיק בתנור עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כ -30 דקות לפני ההגשה, להעביר חזיר ללוח גילוף. (עבור cracklings עור חזיר פריך במיוחד, ראה הערות.) לכסות חזיר באופן רופף ולהגדיר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
יוצקים את שרי כוס 1/4 הנותרים 2 מרק כוסות לתוך המחבת צלייה (טפטוף יהיה כהה) ולהגדיר על מבער על חום גבוה. מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
יוצקים דרך מסננת תיל להגדיר מעל קערה, לחיצה על ירקות (ירקות להשליך); אתה צריך 1 עד 1 1/3 כוסות טפטוף. תרפרף ותשליך שומן. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
הרם את העור מעל חזיר לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס או רצועות; ערימת על מגש. פורסים בשר על פני התבואה ומסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
טפטוף על רבע מיצי פאן על בשר; לשרת שנותר להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הערות: ייתכן שיהיה עליך להזמין את החזיר משוק הבשר שלך מראש. לפקח על טמפרטורת התנור עם מדחום לפני תחילת, ולהתאים את הטמפרטורה לפי הצורך. אם אתה מחזיק את הצלי בתנור לאחר שהוא נעשה, לבדוק אם התנור עדיין פועל לאחר 12 שעות של שימוש מתמשך; כמה תנורים לכבות באופן אוטומטי. תנור הסעה אינו מומלץ. עבור cracklings פריך במיוחד, למשוך את העור בשר חזיר מבושל, להפריד לחתיכות בגודל ביס, ולמקם במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אופים בתנור 400 עד פריך ונפוח, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)