קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

כתף חזיר צלויה איטית

כתף חזיר צלויה איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר צלוי איטי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, קורנית, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר ארומטית צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם דלעת ממולאת.

הוראות

1
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה. להבקיע עור דפוס יהלום חוצה, מה שהופך 1/8 אינץ '-חתכים עמוקים על 1 אינץ ' זה מזה. להפריד ולקלף שיני שום. במרגמה ועלי, לרסק שום, מלח, אורגנו, טימין, ופלפל לתוך להדביק גס (או שום בשר טחון, ולאחר מכן לערבב עם מלח, עשבי תיבול, ופלפל). לשפשף שום להדביק על כל צלי. סט צלי, צד עור למעלה, על מתלה במחבת צלייה 9 - by 13 אינץ משומן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
צלוי בתנור 450 (ראה הערות) עד חום זהוב עמוק, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מחבת מהתנור ולפזר בצל ופרוסות גזר סביב חזיר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
יוצקים 1/4 כוס שרי ו 2 כוסות מרק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
להוסיף פתיתי צ ' ילה. בשר חזיר עם קצת מיצי פאן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים עד מדחום מוכנס דרך מרכז החלק העבה ביותר בעצמות קורא 170 עד 175, 8 עד 9 שעות (לא להכניס מדחום לפני השעה האחרונה של קלייה). אם בשר חזיר נעשה לפני שאתה מוכן לשרת, להפחית את טמפרטורת התנור ל 160 ולהחזיק בתנור עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
כ -30 דקות לפני ההגשה, להעביר חזיר ללוח גילוף. (עבור cracklings עור חזיר פריך במיוחד, ראה הערות.) לכסות חזיר באופן רופף ולהגדיר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
יוצקים את שרי כוס 1/4 הנותרים 2 מרק כוסות לתוך המחבת צלייה (טפטוף יהיה כהה) ולהגדיר על מבער על חום גבוה. מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים דרך מסננת תיל להגדיר מעל קערה, לחיצה על ירקות (ירקות להשליך); אתה צריך 1 עד 1 1/3 כוסות טפטוף. תרפרף ותשליך שומן. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הרם את העור מעל חזיר לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס או רצועות; ערימת על מגש. פורסים בשר על פני התבואה ומסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
טפטוף על רבע מיצי פאן על בשר; לשרת שנותר להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
הערות: ייתכן שיהיה עליך להזמין את החזיר משוק הבשר שלך מראש. לפקח על טמפרטורת התנור עם מדחום לפני תחילת, ולהתאים את הטמפרטורה לפי הצורך. אם אתה מחזיק את הצלי בתנור לאחר שהוא נעשה, לבדוק אם התנור עדיין פועל לאחר 12 שעות של שימוש מתמשך; כמה תנורים לכבות באופן אוטומטי. תנור הסעה אינו מומלץ. עבור cracklings פריך במיוחד, למשוך את העור בשר חזיר מבושל, להפריד לחתיכות בגודל ביס, ולמקם במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
אופים בתנור 400 עד פריך ונפוח, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה