קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז
לך לחנות ותביא חומץ יין אדום, פתיתי פלפל אדום, צלי כתף חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שום טחון, ולאחר מכן מחית כדי להדביק עם 2 כפיות מלח כשר באמצעות סכין כבדה. טוחנים זרעי כוסברה חילבה פתיתי פלפל אדום לאבקה במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום 2 כפות שמן בקערה קטנה. הפוך 2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הבשר עם סכין חדה קטנה לדחוף כמה להדביק לתוך חריצים. לשפשף דבק שנותר על כל הבשר. שים חזיר בקערה ומרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבהזרעי חילבה
מלח כשרמלח כשר
כוסברה.כוסברה.
שוםשום
פלפלפלפל
בשר טחוןבשר טחון
בשרבשר
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
להביא בשר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים ומזלג מטבח גדול, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
5
מעבירים חזיר לצלחת גדולה ומבשלים בצל בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות. להחזיר חזיר לסיר ולהוסיף מים וכפית הנותרים מלח כשר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים בחוזקה עם מכסה ומעבירים לתנור. Braise, הפיכת בשר פעם אחת, עד מאוד רך, על 3 שעות. חזיר מגניב במיצי פאן לחלוטין, חשוף, על 1 1/2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
בצלבצל
מיםמים
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
סירסיר
6
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר שומן מפני השטח של מיצי פאן לחמם חזיר (עם מיצי פאן), מכוסה, בתנור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מעבירים חזיר למגש באמצעות מלקחיים נקיים ומזלג גדול. מערבבים כוסברה, חומץ, ומלח שולחן ופלפל לטעום לתוך מיצי פאן ומגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חומץחומץ
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
1
* חזיר יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* חזיר מטוגן יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר