כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז
לך לחנות ותביא חומץ יין אדום, פתיתי פלפל אדום, צלי כתף חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
שום טחון, ולאחר מכן מחית כדי להדביק עם 2 כפיות מלח כשר באמצעות סכין כבדה. טוחנים זרעי כוסברה חילבה פתיתי פלפל אדום לאבקה במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום 2 כפות שמן בקערה קטנה. הפוך 2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הבשר עם סכין חדה קטנה לדחוף כמה להדביק לתוך חריצים. לשפשף דבק שנותר על כל הבשר. שים חזיר בקערה ומרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
להביא בשר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים ומזלג מטבח גדול, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים חזיר לצלחת גדולה ומבשלים בצל בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות. להחזיר חזיר לסיר ולהוסיף מים וכפית הנותרים מלח כשר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים בחוזקה עם מכסה ומעבירים לתנור. Braise, הפיכת בשר פעם אחת, עד מאוד רך, על 3 שעות. חזיר מגניב במיצי פאן לחלוטין, חשוף, על 1 1/2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
הסר שומן מפני השטח של מיצי פאן לחמם חזיר (עם מיצי פאן), מכוסה, בתנור 1 שעה.
מעבירים חזיר למגש באמצעות מלקחיים נקיים ומזלג גדול. מערבבים כוסברה, חומץ, ומלח שולחן ופלפל לטעום לתוך מיצי פאן ומגישים עם חזיר.
* חזיר יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* חזיר מטוגן יכול להיות מקורר עד 2 ימים.