קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? כתף חזיר צלויה לימון וצ'ילה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת ליים, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו טאקו כתף חזיר מטוגן בצ'ילה, כתף חזיר צלויה, ו כתף חזיר צלויה בשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את השום, בצל ירוק, כוסברה, צ 'יפוטלה צ' ילה, כמון, 2 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל במעבד מזון או מיני-מסוק כדי להפוך את הדבק עבה. אם הקצב לא לקצץ את כובע השומן על כתף החזיר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. לעשות חתכים עמוקים עם סכין חיתוך, במרווחים של 2 אינץ', בכל רחבי הבשר. לשפשף את תערובת שום ותבלינים לתוך ועל כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כתף חזירכתף חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מערבבים את גרידת הסיד ומיץ, מיץ תפוזים, רוטב אדובו, שמן זית וקינמון בפלדת אל חלד לא מגיבה או בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נייר אורזנייר אורז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הבשר, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מוודאים שהבשר שקוע. מקררים לפחות 8 שעות או למעלה 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שים את החזיר, בצד השמן למעלה, בתנור הולנדי גדול. צלוי הבשר, חשוף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
מוסיפים את המרינדה לסיר ומכסים עם המכסה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות F וצולים במשך 2 שעות יותר. לחשוף ולהמשיך לבשל, לצלות מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רושמי הבשר 190 מעלות F והבשר הוא חום משובץ עשיר, 1 1/2 עד 2 שעות יותר. מניחים בצד על קרש חיתוך לנוח במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
עבור הרוטב: מסננים את טפטוף המחבת דרך מסננת רשת דקה לתוך מפריד רוטב ולהשליך את כל השומן העודף. בסיר קטן, מערבבים את טיפות המחבת עם 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה נמרצת. חותכים את הבשר ומגישים עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'