קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה

כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? כתף חזיר צלויה לימון וצ'ילה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת ליים, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו טאקו כתף חזיר מטוגן בצ'ילה, כתף חזיר צלויה, ו כתף חזיר צלויה בשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את השום, בצל ירוק, כוסברה, צ 'יפוטלה צ' ילה, כמון, 2 כפות מלח, ו 1 כפית פלפל במעבד מזון או מיני-מסוק כדי להפוך את הדבק עבה. אם הקצב לא לקצץ את כובע השומן על כתף החזיר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. לעשות חתכים עמוקים עם סכין חיתוך, במרווחים של 2 אינץ', בכל רחבי הבשר. לשפשף את תערובת שום ותבלינים לתוך ועל כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כתף חזירכתף חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את גרידת הסיד ומיץ, מיץ תפוזים, רוטב אדובו, שמן זית וקינמון בפלדת אל חלד לא מגיבה או בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הבשר, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מוודאים שהבשר שקוע. מקררים לפחות 8 שעות או למעלה 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שים את החזיר, בצד השמן למעלה, בתנור הולנדי גדול. צלוי הבשר, חשוף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים את המרינדה לסיר ומכסים עם המכסה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות F וצולים במשך 2 שעות יותר. לחשוף ולהמשיך לבשל, לצלות מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רושמי הבשר 190 מעלות F והבשר הוא חום משובץ עשיר, 1 1/2 עד 2 שעות יותר. מניחים בצד על קרש חיתוך לנוח במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
עבור הרוטב: מסננים את טפטוף המחבת דרך מסננת רשת דקה לתוך מפריד רוטב ולהשליך את כל השומן העודף. בסיר קטן, מערבבים את טיפות המחבת עם 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה נמרצת. חותכים את הבשר ומגישים עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף