כתף עגל צלויה עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 298 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 2525 קלוריות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך שאלוט, שמיר, מלאי בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב, ו כתף כבש מטוגנת עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת העז עם עלי הסלרי, מיורן ורוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גבינת עיזים
מרז ' ורם
צווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את כתף העגל על משטח עבודה, מכופתרים בצד, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מורחים את תערובת גבינת עיזים על הבשר, ואז מגלגלים אותו ולקשור במרווחים של 1 אינץ ' עם מיתר מטבח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
5
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
מוסיפים את צלי העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד להשחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
מעבירים את העגל לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מוסיפים את שאלוט, גזר וסלרי למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את היין ומבשלים עד סירופ, כ -10 דקות. החזירו את צלי העגל לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את מלאי הבשר, עלה דפנה ושום ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
11
מכסים את התבשיל ומטגנים את העגל בתנור עד למכרז למשך 2 1/2 עד 3 שעות, מסתובבים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
להעביר את העגל ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מסננים את נוזל הבישול לסיר וכף את השומן. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, טרגון ושמיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר את המיתרים מן הצלי ולפרוס אותו 3/4 אינץ ' עבה.