קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות87
מגזין

כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים

כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים
כתף עגל צלויה עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 298 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 2525 קלוריות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך שאלוט, שמיר, מלאי בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב, ו כתף כבש מטוגנת עם ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת העז עם עלי הסלרי, מיורן ורוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את כתף העגל על משטח עבודה, מכופתרים בצד, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מורחים את תערובת גבינת עיזים על הבשר, ואז מגלגלים אותו ולקשור במרווחים של 1 אינץ ' עם מיתר מטבח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
מוסיפים את צלי העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד להשחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
מעבירים את העגל לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מוסיפים את שאלוט, גזר וסלרי למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את היין ומבשלים עד סירופ, כ -10 דקות. החזירו את צלי העגל לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את מלאי הבשר, עלה דפנה ושום ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
11
מכסים את התבשיל ומטגנים את העגל בתנור עד למכרז למשך 2 1/2 עד 3 שעות, מסתובבים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
להעביר את העגל ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מסננים את נוזל הבישול לסיר וכף את השומן. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, טרגון ושמיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמירשמיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר את המיתרים מן הצלי ולפרוס אותו 3/4 אינץ ' עבה.
14
מגישים עם jus וירקות האביב עם בצל כבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום