קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לאטה חזיר של השף ג'ון

לאטה חזיר של השף ג'ון
הלאטה חזיר של השף ג'ון יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם בייקון, כתף חזיר, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. . מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת, מניחים על אש בינונית, ומבשלים בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן פריך בייקון הפך למחבת, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
קוביות בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
3
הסר בייקון מחבת ולהניח בצד, הזמנת שומן במחבת. הפעל חום לחתיכות חזיר בינוניות וחומות בטפטפי בייקון עד להשחמה היטב משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים בשר לקערה, משאירים שאריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
להפוך את החום בינוני ומערבבים בצל קצוץ וקורט של מלח. מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף מעט השחמה, על 5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
6
יוצקים מרק עוף וקרם פרש לתערובת בצל; להקציף עד חלקה. לגרד ולהמיס כל חתיכות משחימות של מזון על החלק התחתון של המחבת. להביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קרם פרשקרם פרש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
7
להחזיר בייקון לרוטב ומערבבים 2 כפות מרווה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב
מרווהמרווה
8
מניחים חתיכות חזיר לתוך רוטב רותח יחד עם כל מיצים שנצברו מן הבשר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
חזירחזיר
9
להעלות את החום בינוני ומבשל חשוף עד רוטב פאן מפחית ומתעבה בשר הוא רך מאוד, על 20 דקות יותר. מערבבים פתיתי פלפל אדום לתוך רוטב; להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תיבולתיבול
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית; זורקים עלי מרווה שלמים לתוך השמן החם ומבשלים, זורקים עלים קלות בשמן, עד פריך, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים עלי מרווה על מגבות נייר ומתפוררים על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר