לאכול במשך שמונה דולרים: דלעת סקווש בצל ירוק ריזוטו
לאכול במשך שמונה דולרים: דלעת סקווש בצל ירוק ריזוטו עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, דלורית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: שומשום בצל ירוק טופו, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסקווש ואת המניה בסיר בינוני על אש גבוהה. מבשלים, חשוף, עד הדלעת מכרז, על 15 דקות. מניחים בצד על אש נמוכה כדי לשמור על חם בזמן שאתה ממשיך עם המתכון.
מעיל תנור הולנדי או מחבת sauté עמוקה עם שמן זית, ולהגדיר אותו על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט, חלקים לבנים של הבצל הירוק, שום ומבשלים עד ריחני מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב עד הדגנים מכוסים בשמן ומתחילים טוסט, על 1 דקה.
מוסיפים ½ כפית מלח והיין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני נמוך, ולהוסיף 1 כוס של המניה החמה, ערבוב מדי פעם עד שהאורז ספג את הנוזל.
המשך הוספת מלאי לסיר בחלקים ½ כוס, ערבוב מדי פעם עד כל אצווה נספגת לפני הוספת יותר. אתה לא צריך להיות כל הזמן ערבוב, אבל אתה גם רוצה לוודא כי האורז לא מקל על החלק התחתון של המחבת. כאשר הנוזלים כמעט נספגים, מוסיפים את כוס ה - ½ הבאה של מלאי וחוזרים.
כאשר האורז כמעט מבושל דרך, להוסיף את המניות הנותרות וקוביות סקווש. מערבבים בחלקים הירוקים של הבצל הירוק, שומר כמה לקישוט. כדי לשרת, מצקת את הריזוטו לקערות ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.