קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

לאכול במשך שמונה דולרים: דלעת סקווש בצל ירוק ריזוטו

לאכול במשך שמונה דולרים: דלעת סקווש בצל ירוק ריזוטו
לאכול במשך שמונה דולרים: דלעת סקווש בצל ירוק ריזוטו עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, דלורית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: שומשום בצל ירוק טופו, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסקווש ואת המניה בסיר בינוני על אש גבוהה. מבשלים, חשוף, עד הדלעת מכרז, על 15 דקות. מניחים בצד על אש נמוכה כדי לשמור על חם בזמן שאתה ממשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעיל תנור הולנדי או מחבת sauté עמוקה עם שמן זית, ולהגדיר אותו על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את השאלוט, חלקים לבנים של הבצל הירוק, שום ומבשלים עד ריחני מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב עד הדגנים מכוסים בשמן ומתחילים טוסט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים ½ כפית מלח והיין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני נמוך, ולהוסיף 1 כוס של המניה החמה, ערבוב מדי פעם עד שהאורז ספג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
המשך הוספת מלאי לסיר בחלקים ½ כוס, ערבוב מדי פעם עד כל אצווה נספגת לפני הוספת יותר. אתה לא צריך להיות כל הזמן ערבוב, אבל אתה גם רוצה לוודא כי האורז לא מקל על החלק התחתון של המחבת. כאשר הנוזלים כמעט נספגים, מוסיפים את כוס ה - ½ הבאה של מלאי וחוזרים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
כאשר האורז כמעט מבושל דרך, להוסיף את המניות הנותרות וקוביות סקווש. מערבבים בחלקים הירוקים של הבצל הירוק, שומר כמה לקישוט. כדי לשרת, מצקת את הריזוטו לקערות ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו