לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה מקורר צהוב
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך כורכום, יוגורט וכוסברה לקישוט, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק אפונה צהוב קארי, מרק אפונה מקורר צהוב עם קוקוס מתובל, ו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה פיצול סלט כרוב פשוט.
הוראות
יש לשטוף את האפונה ולשים אותם בקערה גדולה.
יוצקים מעל מים חמים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מחממים את החמאה בסיר כבד וגדול על אש בינונית.
מטגנים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, אבקת קארי, כורכום ומערבבים במשך 1 דקה.
מסננים את האפונה ומוסיפים לסיר יחד עם 7 כוסות מים, גזר ומלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות, ומבשלים עד האפונה הם מאוד רך ומתחיל להתפרק, על 1 שעה.
מחית את המרק עד חלקה. (אני רק דג את נתחי גזר ופירה אותם עם כמחצית מהמרק, משאיר את השאר מעט עבה. אם אתה רוצה למנוע את הבלנדר לגמרי, אתה יכול לקצוץ את הגזרים לפני הוספת אותם לסיר במקום להשאיר אותם בחתיכות.) מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים, ציפוי כל קערה עם כפית של יוגורט וקמצוץ של כוסברה.