קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות

לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות
גשו לסופר וקנו בצל, בשר בקר, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בינוני או בסיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה. צלעות חומות קצרות מכל הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר לצלחת.
4
להפחית חום בינוני.
5
מוסיפים בצל וגזר. Sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול, יין אדום, מלאי, עגבניות, מלח ועלה דפנה ומחזירים חום גבוה. להביא מבשלים, לכסות, ואופים בתנור על 2 1/2 שעות, עד רך מאוד, הפיכת צלעות קצרות מעל באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר סיר מהתנור והכפית את עודף שומן מפני השטח. בזהירות להסיר צלעות קצרות לצלחת. להשליך עלה דפנה ולהביא רוטב לרתיחה על חום גבוה. הפחת עד שהנוזלים מתעבים ומפחיתים בשליש, כ-8 דקות. בלי חום, מערבבים זיתים וטועמים לתיבול. להחזיר צלעות קצרות לסיר ולחמם דרך. כדי לשרת, לחלק את הצלעות הקצרות בין שתי צלחות, רוטב מצקת מעל, מקשטים עם פטרוזיליה (אם שימוש), ומגישים עם לחם צרפתי פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק