קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

לאמג'ון

לאמג'ון
להמג'ון יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם בצל, עגבניות משומרות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחמג'ון (פיצה ארמנית).

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים שמרים יבשים פעילים, 1 כף סוכר ו 1/2 כוס מים חמים. אפשר לעמוד כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח, 3 כפות קיצור, סוכר שנותר, מים שנותרו והכנת השמרים. ללוש עד חלקה. השתמש בקיצור שנותר כדי להסיר כל בצק שנדבק לדפנות הקערה, ולהסיר בצק מהאצבעות. מכסים במגבת ומניחים במקום חמים עד להכפלת הגודל, בערך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה בינונית מערבבים בקר טחון, עגבניות, בצל, פטרוזיליה, פלפל ירוק, מלח, פלפל קאיין ופלפל שחור. מצננים במקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
בשר טחוןבשר טחון
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). קמח קלות גיליון אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
על משטח מקומח קלות יוצרים בצק ל -12 כדורים. הפרד כל כדור לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מגלגלים חצאים לכדורים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מניחים כדורים על תבנית האפייה המוכנה. אפשר לעמוד כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
רול כדורי לתוך 7 אינץ קוטר עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מורחים כ 1 1/2 כפות תערובת בשר על כל עיגול.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בשרבשר
10
אופים בתנור שחומם מראש 15 עד 20 דקות, או עד שהבשר כבר לא ורוד והבצק שחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור