לב דובדבן שוקולד
לב דובדבן שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חלבון ביצה, ציפוי גלידת פאדג', סוכר קונדיטורים וקצפת כבדה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה די רע. שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, ו סקונס דובדבנים מיובשים בצורת לב ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תנו למאפה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15-20 דקות. לפתוח מאפה ומניחים כל מעגל על גיליון אפייה לא משומן.
מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח; להפוך. באמצעות 9-ב. דפוס לב נייר, לחתוך לב מכל מעגל. דוקרים מאפים בכל רחבי המזלג.
שלב שקדים וסוכר; מפזרים מעל מאפים.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. החלק בזהירות קרום על מדפי תיל להתקררות.
בקערה גדולה שלבו את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים ותמצית השקדים; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים שמנת; מקציפים עד להסמכה.
מניחים קרום אחד על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מציפוי הפאדג'. מורחים בזהירות עם מחצית מתערובת גבינת השמנת; מעל מחצית ממילוי פאי הדובדבנים. למעלה עם קרום שנותר, ציפוי פאדג ' ותערובת גבינת שמנת. כפית הנותרים פאי דובדבנים מילוי בתוך 1 ב. של קצוות. מצננים עד להתייצבות. מקררים שאריות.