קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לב דובדבן שוקולד

לב דובדבן שוקולד
לב דובדבן שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חלבון ביצה, ציפוי גלידת פאדג', סוכר קונדיטורים וקצפת כבדה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה די רע. שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, ו סקונס דובדבנים מיובשים בצורת לב ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו למאפה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15-20 דקות. לפתוח מאפה ומניחים כל מעגל על גיליון אפייה לא משומן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח; להפוך. באמצעות 9-ב. דפוס לב נייר, לחתוך לב מכל מעגל. דוקרים מאפים בכל רחבי המזלג.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מברישים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
שלב שקדים וסוכר; מפזרים מעל מאפים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
אופים בחום של 450 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. החלק בזהירות קרום על מדפי תיל להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה גדולה שלבו את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים ותמצית השקדים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים שמנת; מקציפים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מניחים קרום אחד על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מציפוי הפאדג'. מורחים בזהירות עם מחצית מתערובת גבינת השמנת; מעל מחצית ממילוי פאי הדובדבנים. למעלה עם קרום שנותר, ציפוי פאדג ' ותערובת גבינת שמנת. כפית הנותרים פאי דובדבנים מילוי בתוך 1 ב. של קצוות. מצננים עד להתייצבות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים