קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

לביבות בטטות בקארי

לביבות בטטות בקארי
המתכון לביבות בטטות מטוגנות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו כמון, סוכר חום, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לביבות בטטות בקארי, דלעת בקארי סקווש ולביבות תפוחי אדמה עם סלסה תפוחים, ו לביבות בטטה.

הוראות

1
מגררים את תפוחי האדמה המתוקים בגסות. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה, פלפל קאיין, אבקת קארי, כמון, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים ומספיק חלב למרכיבים היבשים כדי להפוך את הבלילה נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. הבלילה צריכה להיות לחה אבל לא נוזל; אם נוקשה מדי, להוסיף יותר חלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מחממים 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת עד שהוא בקושי מעשן. זרוק את הבלילה על ידי כפות ו לשטח. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה כמה דקות בכל צד עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf