המתכון לביבות בטטות מטוגנות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו כמון, סוכר חום, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לביבות בטטות בקארי, דלעת בקארי סקווש ולביבות תפוחי אדמה עם סלסה תפוחים, ו לביבות בטטה.
הוראות
1
מגררים את תפוחי האדמה המתוקים בגסות. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה, פלפל קאיין, אבקת קארי, כמון, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
בצל לבן, חתוך לקוביות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הביצים ומספיק חלב למרכיבים היבשים כדי להפוך את הבלילה נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. הבלילה צריכה להיות לחה אבל לא נוזל; אם נוקשה מדי, להוסיף יותר חלב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מחממים 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת עד שהוא בקושי מעשן. זרוק את הבלילה על ידי כפות ו לשטח. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה כמה דקות בכל צד עד הזהב.