לביבות בטטות בקארי
המתכון לביבות בטטות מטוגנות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו כמון, סוכר חום, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לביבות בטטות בקארי, דלעת בקארי סקווש ולביבות תפוחי אדמה עם סלסה תפוחים, ו לביבות בטטה.
הוראות
מגררים את תפוחי האדמה המתוקים בגסות. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה, פלפל קאיין, אבקת קארי, כמון, ומלח ופלפל.
מוסיפים את הביצים ומספיק חלב למרכיבים היבשים כדי להפוך את הבלילה נוקשה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. הבלילה צריכה להיות לחה אבל לא נוזל; אם נוקשה מדי, להוסיף יותר חלב.
מחממים 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת עד שהוא בקושי מעשן. זרוק את הבלילה על ידי כפות ו לשטח. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה כמה דקות בכל צד עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf